WWP Masterclass

Karakterstructuren

Kennis over de karakterstructuren geeft inzicht in je eigen denk- en gedragspatronen die hun oorsprong kennen in de jeugd. Naast inzicht in jezelf geeft de theorie ook meer inzicht in de aard en het gedrag van anderen.
De structuren vormen een wonderlijk, goed geordend systeem van onze verdedigingsmechanismen tegen pijn en afwijzing. Theoretisch en praktisch bezig zijn met de karakterstructuren geeft je inzicht in veel voorkomende menselijke thema’s en hoe deze doorwerken in menselijk gedrag. Werken met interne overtuigingen en emoties van mensen is delicaat en subtiel werk. De structuren bieden op het fysieke, emotionele en mentale vlak gedegen uitleg over ons gedrag en daardoor ontstaat er een prachtige tool om eigen weerstand te kunnen omzetten in positief en efficiënt gedrag.
Tijdens deze tweedaagse behandel ik de karakterstructuren op speelse, diepgaande wijze. Kennis van de dynamiek van de karakterstructuren krijgt een plek naast de kunde van het in contact en afgestemd werken met de ander. Je krijgt alle kans te oefenen, vragen te stellen en feedback te krijgen.
Dit aanbod is voor mannen en vrouwen vanaf 28 jaar in alle levensfases die bereid zijn hun leven en werk naar een hoger plan te tillen.

 

Informatie

Prijs: € €230 (inclusief 2x lunch)
Locatie: Buurtboerderij, Westerpark
Tijd: 10 – 16.30 uur
Deelnemers: min 10 – max 16
Taal: Nederlands
Voor inschrijving en verdere informatie mail aan: ask@wonderwomanprojects.com

Graag o.v.v. naam, e-mail, telefoonnummer en naam: WWP Masterclass: KS