WWA Workshop

dance yourself into creation

creatief ontvouwen

Creatief Ontvouwen bestaat uit een middag (4 uur) waarbij je geïnspireerd door muziek via beweging, lichaamswerk, stilte en met materialen creatief kunt ontvouwen. In tijden van stress, conflict of verandering neigen we tot mentale oplossingen die vaak buiten ons blijken te liggen. Terwijl ons ‘weten’ in ons lichaam verborgen ligt – onze Womb Wisdom.

 

Locatie: De Buurtboerderij, Westerpark. Zaal: De zolder.

Natasja begeleidt je via visualisatie en muziek naar overgave in je creatieve flow. Vaak geven we geen expressie meer uit angst voor de stemmen die ons afremmen, Die zeggen dat we het niet kunnen, dat het niet goed of perfect genoeg is. We worden geremd door negatieve overtuigingen.

Tijdens de oefeningen maak je contact met de Magician in jezelf. Dat deel in jou dat ongeremd kan en mag creëren. Door de energetische bewegingen ontvouwen zich eigen beelden op je netvlies die jij tot uitdrukking brengt. Expressie mag in alle vormen, met alle materialen; droog of nat, vloeibaar of vast materiaal, transparant of dekkend materiaal? Papier, verf, krijt, draad. Je hebt daarin alle vrijheid.

Door het werken met je lichaam kom je in je eigen flow en raak je geaard, afgestemd en gefocused. De diversiteit aan kleuren, vormen en materialen helpen je bij deze zelfexpressie.

Vol passie begeleidt Myloon jou diep, transformerend, tot de kern en brengt je in verbinding met jouw lichaam en je verlangens. Verlangens waar je nog niet bewust van was komen naar de oppervlakte en ontvouwen wonderbaarlijk tot jouw gidsen. Soms willen eerst ‘ogenschijnlijke’ blokkades en moeilijke stukken gezien worden. Daar word je liefdevol, veilig en spacious in begeleidt. En mogelijk zal je zelf ontdekken dat die donkere stukken eigenlijk ook bepaalde gidsen voor je zijn. Die jou verder meenemen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Niet met het hoofd maar met jouw gevoel, je kern, je spirit. Je wordt meegenomen in de diepere, subtiele lagen en het tastbare lichaam. Van meditatie tot ademen, dansen, shaken of wat er maar nodig is om te verbinden met het ‘creatieveld’ waarin zo veel liefde in allerlei vormen naar buiten mogen stromen en ontvouwen.

Tijdens de workshop leer je vooral vanuit je gevoel, intuïtie, je kern te creëren. Natasja en Myloon werken met de energie in jou en met de collectieve ruimte voor verbinding met de Flow, die in en om jou heen beweegt.

Natasja en Myloon dansen ter plekke samen met jou in een Flow. Hun expertises en jarenlange ervaring in coaching, training, bodywork, holistische massage therapie, Inner Guidance Coaching maken deze workshop als een transformerende ervaring. Ook zullen zij je goed begeleiden hoe je eventuele verwerkingen liefdevol mag integreren wanneer je de workshop Womb verlaat.

Het is mogelijk om je inzichten aan het einde van de dag met anderen te delen maar dat hoeft niet. Je kunt je inzichten ook in een individueel traject verder onderzoeken. Voor wie wil sluiten we de dag af met muziek en een drankje.

 Data
• zondag 27 maart 2022*
• zondag 29 mei 2022*

Tijd (alle dagen)

• Inloop 12.30 uur
• start 13.00 t/m 17.00 uur

*onder voorbehoud en in afwachting van de corona maatregelen.

Aantal deelnemers: 8-14
Prijs: €65,- all in
Locatie: De Buurtboerderij Westerpark

Inschrijving
Door directe betaling van de workshop van jouw keuze ben je gegarandeerd van je inschrijving. Na betaling sturen wij je inschrijving en de factuur voor deze workshop. Betaling voor inschrijving kan via de box hieronder.

Meenemen
Draag comfortabele warme kleding, warme sokken en fijn als je kleding vies mag worden!

WWA Team:
Natasja Kok (Wonder Woman Academy)
Martine Lunshof (Studio Martine Lunshof)

Totaal: € -
close

Ja, ik wil graag meer info over
Wonder Woman Retreat Jordan!

Stuur mij de brochure en informatie over aanmelding

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.