De Alchemie van Ondernemen

Sacred Feminine Path for the Untamed Entrepreneur

 

 

“Balans Your Feminine & Masculine Energy
to fulfill your inner alchemical marriage within your business.”

“Balans Your Feminine & Masculine Energy
to fulfill your inner alchemical marriage
within your business.”

6 MAANDEN ONLINE COACHING DOOR NATASJA KOK
VOOR VROUWELIJK ONDERNEMERS

Als je iets wilt veranderen in je leven of in je bedrijf ontdek je wellicht dat zaken uit balans zijn. Zowel intern als extern. Wat je ervaart is dat binnen en buiten niet congruent zijn aan elkaar. Of je bedrijf niet congruent aan jou en andersom. Terwijl juist dat zo belangrijk is voor je overvloed, voor je blijdschap, voor je succes en tevredenheid. 

Alchemie van Ondernemen traject gaat in op dat proces. Zowel in jou als in je bedrijf. Het een kan niet zonder het ander. Want…

“Je werk en je leven zijn
een reflectie van jouw energie”.

Als je dus iets wilt veranderen moet je de verbinding met je omstandigheden gaan veranderen. Energetisch. Dat is één van de belangrijkste voorwaarden voor verandering in je leven en je bedrijf. We doen dit via de weg van de alchemie; de weg naar het innerlijk goud.

 

Wat levert dit 6 maanden coachsettraject op:

De fundering voor de verandering die jij inzet, focus, helderheid, intuïtie, wijsheid, veiligheid, een concrete kompas voor je levensweg en jouw bedrijf.

AVO is 6 maanden onlinecoachprogramma, die wekelijks wordt geleid in online groepsessies door Natasja – van ongeveer een 1,5 á 2 uur. Daarin werk je individueel aan het zetten van intenties & doelen, activatie meditatie en in jouw persoonlijke AVO werkboek. Tevens heb je verbinding met andere deelnemers in de AVO groep binnen de WW Academy. Hierin kun je je voortgang delen en je kunt andere elkaar als ondernemers ondersteunen en inspireren. Tevens vinden binnen de WW Academy Network de live sessies plaats en ontvang je in je eigen groep materiaal voor het hele traject.

De thema’s die aan bod komen zijn:

  • Energetische verandering in het hier en nu
  • Fundering bouwen voor je droombusiness
  • Gezond inzetten van je vrouwelijke- en mannelijke energie
  • Hervinden van je eigen GOUD die verborgen ligt in je schaduw
  • Herdefiniëren van doelen
  • Contact maken en houden met je hoger zelf als basis van je bedrijf
  • Je intuïtie als gids en instrument voor je leven en bedrijf
  • Verandering = focus en actie
  • Commitment aan jezelf & je bedrijf

Deze 6 maanden durend traject wordt live gegeven binnen de WW Academy, via zoom – met de mogelijkheid de replays terug te kijken wanneer het jou uitkomt.

Je krijgt tweewekelijkse coaching en neemt deel aan de besloten AVO groep ter ondersteuning en inspiratie om samen met de andere ondernemers je voortgang te delen.

Mocht je vragen hebben nemen dan contact met mij op via support@wonderwoman.academy!

De weg naar innerlijke goud

Alchemie staat voor innerlijke transformatie. Het proces van scheiden en samenvoegen is van groot belang. Alchemie is naar binnen keren, naar binnen kijken en onderzoeken. Het is het begrijpen van ‘alles dat aanwezig’ is.

Alchemisten zien als hoogtepunt twee polaire krachten, genoemd de ‘conjunctio’, oftewel de verbinding en eenwording van het mannelijke en vrouwelijk principe.

Je ziel tot spiritueel goud smeden. Energetisch je mannelijk en vrouwelijke energie samenvoegen tot een heilig huwelijk. In Alchemie van Ondernemen voegen jij jouw ‘masculine’ en ‘feminine’ energie samen tot er balans ontstaat in jou en in jouw bedrijf.

Dat maakt Alchemie van Ondernemen traject tot een bijzondere reis. Je bent in dit 6 maanden online traject onderweg naar jouw innerlijke goud waarop je vervolgens je bedrijf gaat (uit)bouwen. Je gaat in 6 maanden je bedrijf op zielsniveau ‘aligned’ maken, zoals ik dat noem. Zodat ziel en handelen congruent zijn. Zodat er flow komt in plaats van afzien. Zodat er overvloed komt in plaats van je hoofd boven water houden. Zodat er vanuit verlangen verbinding komt met je klanten in plaats van keiharde marketing en sales.

Dat is een geheel andere weg dan alleen vanuit drijfveren of kwaliteiten je verhouden naar de kernwaarden van je bedrijf, of je voegen als die niet lijken samen te vallen. Het gaat in dit traject om het vinden van je eigen blauwdruk. Daarmee leg je fundament en bouw je op zielsniveau je bedrijf waarin jouw innerlijke goud de motor wordt waaruit alles mag vloeien. Alles in één geheel, in één energie, in eenheid met alles wat is.

Je leven en je bedrijf zijn een reflectie van jouw energie.

Dat ga jij in dit traject onderzoeken op weg naar je eigen innerlijke goud.

Liefs Natasja

Dit ontvang je bij deelname:

Als jij wilt deelnemen aan de Alchemie van Ondernemen en de commitment aangaat om je leven en je bedrijf een energetische ‘change’ te geven en om ten volle in je kracht te gaan staan, dan is dit voor JOU!

• 6 maanden online coaching met persoonlijke begeleiding

• Energetic Meditation om je dag mee te beginnen

• AVO Werkboek met opdrachten, doelen stellen en onderzoek

• AVO My Business & My Journal voor reflectie en verankering van wat je leert

• AVO – Q&A dagen voor persoonlijke vragen en dilemma’s

 AVO Circle groep ter ondersteuning, delen van je voortgang en inspiratie

 

Alchemie van Ondernemen start 30 december 2022

ik doe mee!

Inschrijving wachtlijst AvO (dec 2023)

Vink één van de volgende opties aan: