VOOR VROUWEN DIE HET ROER WILLEN OMGOOIEN!

Er zijn momenten waarop we ons leven opnieuw willen opbouwen, opnieuw willen uitvinden wie we zijn, onze gewoonten en wellicht ons lichaam willen hervormen, onze grenzen herdefiniëren, met als doel ons leven te herscheppen in het hier en nu. Zodat jouw droomleven nu kan beginnen.

De Wild Women Circle is een energetische reis in een online programma. Natasja neemt je mee in dit magische transformerende avontuur. Wil jij geïnspireerd de commitment aangaan om je dagelijkse realiteit te veranderen naar het leven
waar jij van droomt? Dan is dit voor JOU!

 

12 WEKEN – ONLINE COACHING DOOR NATASJA KOK

Als je iets wilt veranderen moet je de verbinding met je omstandigheden gaan veranderen. Energetisch. Dat is een van de belangrijkste voorwaarden voor verandering in je leven en je werk. Als je bijvoorbeeld ander werk zoekt of je bedrijf wilt laten groeien, als zzp-er wilt starten of op een andere manier het roer in je leven wilt omgooien.

Wat levert dit 12 weken Mindsettraject op:

Fundering voor de verandering die jij inzet, focus, helderheid, intuïtie, wijsheid, veiligheid, kompas voor je levensweg en werk.

Wild Women Circle is 12 weken onlinecoachprogramma, die wekelijks wordt geleid in online groepsessies door Natasja – van ongeveer een 1 uur. Daarin werk je individueel aan het zetten van intenties, Acivatie Meditatie en in jouw persoonlijke werkboek: MyLifeBook. Tevens heb je verbinding met andere deelnemers in een Facebook-groep waarin je je voortgang kunt delen en elkaar kunt ondersteunen en inspireren.

De thema’s in mijn aankomende programma zijn:

  • Energetische verandering in het hier en nu
  • Fundering bouwen voor je droomleven en werk
  • Gezond inzetten van je vrouwelijke- en mannelijke energie
  • Hervinden van je potentie die verborgen ligt in je schaduw
  • Herdefiniëren van je leven in 12 gebieden 
  • Contact maken en houden met je hoger zelf
  • Je intuïtie als gids en instrument voor je leven en werk
  • Verandering is focus en actie
  • Commitment aan jezelf

Deze 12 weken durende cursus wordt live gegeven, via zoom – met de mogelijkheid de replays terug te kijken wanneer het jou uitkomt.

Je krijgt wekelijkse coaching en neemt deel aan een prive groep op Facebook ter ondersteuning en inspiratie om samen met de andere sisters je voortgang te delen. 

Traject start 18 februari en duurt t/m 20 mei 2022.

Als je klaar bent om je leven te verbeteren, gebruik dan de button onderaan om deel te nemen aan dit magische avontuur!

Dit ontvang je bij deelname:

Als jij wilt deelnemen aan de Wild Women Circle en de commitment aangaat om je leven een energetische ‘change’ te geven om ten volle in je kracht te gaan staan, dan is dit voor JOU!

• 12 weken Energetische training voor focus & flow, versterken intuïtie, onderzoek van je schaduw

• 12 weken Onlinecoaching voor persoonlijke begeleiding

• Energetic Meditation om je dag mee te beginnen

• My Life Book met opdrachten, doelen stellen en onderzoek

• My Life Journal voor reflectie en verankering van wat je leert

• Q&A dagen voor persoonlijke vragen

• GBY facebookgroep ter ondersteuning, delen van je voortgang en inspiratie

WILD WOMEN CIRCLE START:
vrijdag 18 februari t/m 20 mei 2022

Wat is WILD WOMEN CIRCLE waard?

De WILD WOMEN CIRCLE is een 12 weken online programma waarin je onder persoonlijke begeleiding van Natasja Kok online training volgt, energetische coaching krijgt, wekelijks werkt van het ‘MyLifebook’, je voortgang in het ‘My Life Journal bijhoudt en je dag begint met de GBY Energetische Meditatie. Dit half jaar durende programma kost normaal € 1200,-

Speciaal voor jou NU tijdelijk met 50% korting!

Ga jij de volle commitment aan voor een magische reis naar buitengewone groei?

Schrijf je dan hier in voor €600 voor 12 weken!

Je kunt jouw commitment aangaan door in één keer het hele bedrag te betalen of, indien je meer ruimte wilt of nodig hebt, in 3 keer. Maak gauw je keus zolang de korting nog duurt! Als je vragen hebt kun je mij mailen op support@wonderwoman.academy

BETALING IN 1 KEER – € 600

Voor wie de commitment aan wil gaan met het WWC programma en in één keer wil betalen en kan in de box rechts hiernaast zich inschrijven.

BETALING IN 3 KEER – € 200

Voor wie nu niet genoeg draagkracht heeft of even meer ruimte wil kan zijn zijn/haar commitment aan WWC in 3 delen betalen.
Je betaalt nu je eerste deel van €200 voor 7 februari 2022. Daarna moet elke eerste van de maand het bedrag van €200 op de rekening staan.

DIT IS NIET VOOR JOU ALS JE…

• Niet bereid bent om actie te ondernemen. Je leven en werk zijn een weerspiegeling van jezelf. Dus als je de resultaten in je leven en werk/bedrijf wilt veranderen, moet je bereid zijn de manier waarop je denkt, handelt en je werk/bedrijf benadert, veranderen.

• Hoewel ik je liefdevol zal ondersteunen om de nodige veranderingen aan te brengen, kan je ego soms met je aan de haal gaan. Belangrijk dat je juist dan erbij blijft. Je kunt niet stoppen met springen halverwege de sprong. 

• Niet klaar bent om tijd, geld en energie te investeren om jezelf naar het volgende niveau te tillen.

• Als je denkt dat investeren in dit programma een ‘snelle oplossing’ is, dan is dat niets voor jou.

• Als je op zoek bent naar nog een certificering of training voor jouw eindeloze bibliotheek aan cursussen, dan is dit waarschijnlijk niets voor jou.

• Dit is een intensieve ervaring die je leven en werk/bedrijf zal veranderen – maar alleen als je bereid bent je aan het proces over te geven en diep te gaan.