SACRED FEMININE SCHOOL OF NEITH

 

De Sacred Feminine School is het pad van de Sacred Wild Woman. Dat is het pad van de vrije vrouw. Dat is de wilde vrouwe die alleen voor zichzelf danst. De vrouwen van deze wereld zitten gevangen aan afspraken met hun partner, planning van de kinderen, haar vrienden, klanten, werkgever, ten koste van haar eigen natuurlijke ritme. We zijn ‘harde vrouwen’ geworden die ons hart afsluiten en vast in ons hoofd, niet luisterend naar onze ‘gut feeling’. 

Dat is precies wat je wel gaat doen in de Sacred Feminine School; verbinden met jezelf, met je wilde natuur, met je hart, je ziel, je intuïtie. En dat doe je samen met jouw Wilde Sisters.

UNTAMED – UNLEASHED – UNAPOLOGETIC

See You Soon, Liefs Natasja

Dit 6 maanden durend traject wordt live gegeven door Natasja – binnen de WW Academy, via zoom – met de mogelijkheid de replays terug te kijken wanneer het jou uitkomt.

Je krijgt tweewekelijkse coaching en neemt deel aan de besloten SFS groep ter ondersteuning en inspiratie om samen met de andere ondernemers je voortgang te delen.

De meeste vrouwen zijn de verbinding met hun wilde natuur kwijt, ze onderdrukken die met aangepast gedrag.
Zij vult haar interne leegte met afleiding, volle agenda’s, drukte van buitenaf, gezin. Netflix, social media. Wil steeds meer weten in plaats van voelen. Wil plannen in plaats van leven vanuit spontaniteit. Heeft veel vragen in plaats van vertrouwen in haar eigen intuïtie.

Sacred Feminine School start 2023 – schrijf je hieronder in voor info.

Ik wil meer weten!

Inschrijving wachtlijst SFS

Vink één van de volgende opties aan: