FOCUS, FLOW & EXPAND!

Klaar voor een energetische shift? The Gorgeous Blooming You is een energetische reis in een online programma. Natasja neemt je mee in dit magische transformerende avontuur. Wil jij geïnspireerd de commitment aangaan om je dagelijkse realiteit te veranderen naar het leven waar jij van droomt? Dan is dit voor JOU!

The Gorgeous Blooming You (GBY) is een online 6 maanden programma met elke maand training, energetische coaching en begeleiding van Natasja Kok. Je volgt de training live of je kijkt de replays terug wanneer het jou uitkomt. Ook zijn er maandelijks live energetische coaching- en Q&A sessies.

Verder werk je wekelijks aan jouw GBY ‘My Life Workbook’. Hierin maak je persoonlijke opdrachten, stelt doelen om jouw droomleven te verwezenlijken in het hier en nu. Je onderzoekt jouw schaduw om die voor eens en altijd lief te hebben en mee samen te werken. Daarnaast is er volop ruimte om je vooruitgang op te schrijven in jouw ‘GBY My Journal’. Ook ontvang je de Energetic Meditation die je het komende half jaar elke dag kunt doen. Onderweg in het programma bied ik energetische oefeningen aan en/of met video met fysieke oefeneningen.

 

 

DIT ONTVANG JIJ IN GBY!

Als jij wilt deelnemen aan The Gorgeous Blooming You en de commitment aangaat om je leven een energetische ‘change’ te geven om ten volle in je kracht te gaan staan, dan is dit voor JOU!

• Energetische training voor focus & flow, versterken intuïtie, onderzoek van je schaduw

• Energetische coaching voor persoonlijke begeleiding

• GBY Energetic Meditation om je dag mee te beginnen

• GBY My Life Workbook met opdrachten, doelen stellen en onderzoek

• GBY My Life Journal voor reflectie en verankering van wat je leert

• Q&A dagen voor persoonlijke vragen

• GBY facebookgroep ter ondersteuning en delen van je voortgang

Wat is GBY waard?

The Gorgeous Blooming You is een 6 maanden online programma waarin je onder persoonlijke begeleiding van Natasja Kok online training volgt, energetische coaching krijgt, wekelijks werkt van het ‘My Life Workbook’, je voortgang in het ‘My Life Journal bijhoudt en je dag begint met de GBY Energetische Meditatie. Dit half jaar durende programma kost normaal € 2800,-

Speciaal voor jou NU tijdelijk met € 1050,- korting!

Ga jij de volle commitment aan voor een magische reis naar buitengewone groei?

Schrijf je dan hieronder in.

 

Je kunt je commitment aangaan door in één keer het hele bedrag te betalen of, indien je meer ruimte wilt of nodig hebt, in 6 keer. Maak gauw je keus zolang de korting nog duurt!

Als je vragen hebt kun je mij mailen op ask@wonderwomanprojects.com.

BETALING IN 1 KEER - € 2800

Voor wie de commitment aan wil gaan met het GBY programma en in één keer wil betalen en kan in de box rechts hiernaast zich inschrijven.

BETALING IN 6 KEER - € 500

Voor wie nu niet genoeg draagkracht heeft of even meer ruimte wil kan zijn zijn/haar commitment aan GBY in 6 delen betalen.
Je betaalt nu je eerste deel van €300 voor februari 2021. Daarna moet elke eerste van de maand het bedrag van €300 op de rekening staan.

DIT IS NIET VOOR JOU ALS JE…

• Niet bereid bent om actie te ondernemen. Je leven en werk zijn een weerspiegeling van jezelf. Dus als je de resultaten in je leven en werk/bedrijf wilt veranderen, moet je bereid zijn de manier waarop je denkt, handelt en je werk/bedrijf benadert, veranderen.

• Hoewel ik je liefdevol zal ondersteunen om de nodige veranderingen aan te brengen, kan je ego soms met je aan de haal gaan. Belangrijk dat je juist dan erbij blijft. Je kunt niet stoppen met springen halverwege de sprong. 

• Niet klaar bent om tijd, geld en energie te investeren om jezelf naar het volgende niveau te tillen.

• Als je denkt dat investeren in dit programma een ‘snelle oplossing’ is, dan is dat niets voor jou.

• Als je op zoek bent naar nog een certificering of training voor jouw eindeloze bibliotheek aan cursussen, dan is dit waarschijnlijk niets voor jou.

• Dit is een intensieve ervaring die je leven en werk/bedrijf zal veranderen – maar alleen als je bereid bent je aan het proces over te geven en diep te gaan.